Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

Du kan kontakte Lillevangsløbet ved at skrive på følgende mailadresse:

 

kontakt@lillevangslobet.dk

 

Vores adresse er:

VIF - Lillevangsløbet

Sandvejen 28

Vindinge

DK-4000 Roskilde

Att: Bent Nielsen

 

 

Venlig hilsen

Lillevangsløbet.

 

Indskrivning

Kan foretages fra 1 time til 10 minutter før start. Ved indskrivningen udleveres startnummer og tidstagningschip.

 

Løbsstart

Alle løbsdistancer starter kl. 18:00, og løbet forventes afviklet ved 19-tiden.

 

Før løbet

Der er mulighed for at deltage i fælles opvarmning, før løbet bliver skudt igang.Opvarmningen starter 17:30, så løberne er klar kl. 18:00.

 

Omklædning

Der er mulighed for omklædning før og efter løbet samt bad efter løbet i Vindinge IF’s klubhus direkte i tilknytning til start/mål området.

 

Taskeopbevaring

Der vil være mulighed for at stille tasker i klubhuset under løbet. Tasker m.v. vil være under opsyn, men opbevaring sker på eget ansvar og risiko.

 

Forplejning

Der kan købes grillpølser og brød fra klubbens café efter løbet. Ved forudbetaling ved tilmeldingen, koster det 25 kr. for 2 pølser med brød. Købes de efter løbet er prisen 30 kr.

Under og umiddelbart efter løbet er der vand og frugt for løbets deltagere.

 

Yderligere oplysninger om parkerings muligheder

Vindinge er ikke nogen stor by, og derfor er der ganske enkelt ikke plads til så mange biler i umiddelbar nærhed af start og mål området. Vi henstiller derfor til, at der så vidt muligt benyttes offentlig transport eller samkørsel. Der vil være parkeringsvagter tilstede, der vil henvise til nærmeste ledige p-plads. Vi opfordrer deltagere, der kører i bil, til at komme i god tid.

 

Er du borger i Vindinge?

Bor du Vindinge og omegn, og deltager du i Lillevangsløbet, henstiller vi til, at du kommer gående eller tager din cykel til klubhuset grundet de trange parkeringsforhold.

 

Beboere på og omkring Sandvejen, Ved Kirken og Tingvej

Vi håber på jeres samarbejdsvilje og ikke mindst jeres forståelse for, at biltrafikken begrænses til og fra Sandvejen, mens løbet foregår. Løbet forventes afsluttet ved 19-tiden. Der vil være”trafikvagter” tilstede, der vil gøre deres yderste for, at vi alle kan få en god dag.

 

 

Copyright © All Rights Reserved